German
English
Σάμος, ένα πράσινο νησί με πανέμορφα χωριά, φιλόξενους κατοίκους .Επισκευθείτε τον τόπο καταγωγής σας και συνδιάσετε 1 εβδομάδα ή περισσότερο διαμονής με πτήσεις για Σάμο και διαμονή από Θεσσαλονίκη , ή Αθήνα.
Η Eταιρεία μας
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ελλάδα
Χαλκιδική ενοικιαζόμενα
Οργανωμένα πακέτα διακοπών
Bόρεια-Κεντρική-Νότια Ελλάδα
Κρουαζιέρα Ελληνικά νησιά
Ελληνικά Νησιά
Ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Βίλλες-Αγροτουρισμός
Ακίνητα στην Ελλάδα
Links
Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα

Ταξίδι-Σάμος


Ταξίδι στη Σάμο

Είναι ένας τόπος που καλεί κάθε λάτρη του ποιοτικού ταξιδιού! Συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο. Την πυκνή βλάστηση με τις απέραντες ακρογιαλιές. Το λαμπρό ιστορικό παρελθόν με την έντονη κοσμοπολίτικη ζωή. Η Σάμος βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Αιγαίου, απέναντι από τις μικρασιατικές ακτές. Έχει έκταση περίπου 475τ.χλμ., και χαρακτηρίζεται ως ορεινό νησί. Το έδαφος της Σάμου είναι ιδιαίτερα εύφορο και για αυτό και ευνοεί την καλλιέργεια αμπελιών. Από τα αρχαία χρόνια το Σαμιώτικο κρασί ήταν φημισμένο και γνωστό για την εξαιρετική γεύση του. Ακόμα και σήμερα αποτελεί το κυριότερο προϊόν του νησιού. Πρόκειται για μια μοναδική ποικιλία κρασιού που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα γλυκιά του γεύση.

Βαθύ, Καρλόβασι, Κοκκάρι, Πυθαγόρειον, Ηραίον,  είναι κάποιοι από τους σταθμούς όλων των επισκεπτών που περνάνε από το νησί. Τη Σάμο θα την λατρέψει ακόμα και ο ποιο απαιτητικός περιηγητής. Διαθέτει μοναδικούς θησαυρούς  της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Επίσης οι κάτοικοι με τον ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα και την ιδιαίτερη κουλτούρα θα συμβάλουν στη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων.  Η Σάμος είναι ένα νησί με πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Είναι χαλαρή, διασκεδαστική, ιστορική, φυσιολατρική και Life style (κοσμοπολίτικη). Το ρομαντικό Βαθύ, τα ιδανικά για clubbing Πυθαγόρειο και Κοκκάρι και τον χαλαρό Μαραθόκαμπο. Τις πράσινες διαδρομές στο όρος Καρβούνη, την υπέροχη ανατολή από το βουνό Κέρκη, τα φοβερά μοσχάτα και λευκά κρασιά και τα ταβερνάκια γαστρονομικών προδιαγραφών καθώς και τα υπέροχα πελαγίσια νερά. 

Η νεολαία συχνάζει στην παραλία που εκτείνεται από το Πυθαγόρειο ως το Πορτοκάκι, ενώ οι φυσιολάτρες στο Σεϊτάνι όπου είναι και η παραλία των προστατευομένων χελώνων, και οι οικογένειες απολαμβάνουν τις παραλίες στην Πυθαγόρειο, Κοκκάρι, Καρλόβασι και το Ηραίον.

Μπορείτε να κάνετε τις διακοπές σας στην Σάμο με οργανωμένα πακέτα διακοπών και απευθείας πτήσεις από Γερμανία, ή  να επισκευθείτε τον τόπο καταγωγής σας, και να συνδιάσετε 1 εβδομάδα ή περισσότερο διαμονής με πτήσεις για Σάμο και διαμονή από Θεσσαλονίκη , ή Αθήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας 0030 2310 225576 / 2310 225501

Φόρμα Ενοικιαζόμενων Ξενοδοχείων
Φόρμα Ενοικιαζόμενων Ξενοδοχείων
Ξενοδοχεία-Σάμος
Ξενοδοχεία-Σάμος
Διακοπές στο όμορφο νησί του Πυθαγόρα...
Ενοικιαζόμενα -Σάμος
Ενοικιαζόμενα -Σάμος
Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ...Αρχική
Περιεχόμενα
Επικοινωνία
Λίστα ενημέρωσης

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις τελευταίες προσφορές


:: Η Eταιρεία μας :: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Οnline :: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων :: Φόρμα Ενοικίασης Αυτοκινήτων :: Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ελλάδα :: Ταξίδι Πιερία-Όλυμπος :: Πήλιο ενοικιαζόμενα :: Ταξίδι Θάσος :: Κέρκυρα ενοικιαζόμενα :: Χαλκιδική ενοικιαζόμενα :: Χαλκιδική -Ενοικιαζόμενα-Σιθωνία :: Χαλκιδική ενοικιαζόμενα Κασσάνδρα :: Οργανωμένα πακέτα διακοπών :: Bόρεια-Κεντρική-Νότια Ελλάδα :: Ταξίδι στην Χαλκιδική :: Ταξίδι στο Πήλιο :: Ταξίδι Πιερία-Όλυμπος :: Ταξίδι-Καβάλα-Θάσος :: Ταξίδι-Ηπειρος :: Διακοπές- Θεσσαλονίκη :: Ταξίδι Πελοπόνησος :: Ταξίδι-Μετέωρα :: Φόρμα Ενοικιαζόμενων Ξενοδοχείων :: Κρουαζιέρα Ελληνικά νησιά :: Kρουαζιέρα Νο 1 :: Κρουαζιέρα Νο 2 :: Κρουαζιέρα Νο 3 :: Ελληνικά Νησιά :: Nησιά του Βορείου Αιγαίου :: Nησιά του Ιονίου :: Ταξίδια Κυκλάδες :: Δωδεκάνησα :: Ταξίδι-Κρήτη :: Σποράδες :: Ξενοδοχεία στην Ελλάδα :: Ξενοδοχεία Χαλκιδική :: Ξενοδοχεία στο Πήλιο :: Λήμνος-Ξενοδοχεία :: Λέσβος-Ξενοδοχεία :: Ταξίδι-Καβάλα-Θάσος :: Ταξίδι-Σάμος :: Χίος-Ξενοδοχεία :: Ταξίδι -Νότια Κρήτη :: Χαλκιδική Ξενοδοχεία :: Βίλλες-Αγροτουρισμός :: Ακίνητα στην Ελλάδα :: Ακίνητα Χαλκιδική Σιθωνία :: Ακίνητα-Χαλκιδική- Κασσάνδρα :: Ακίνητα -Επενδύσεις- ξενοδοχεία -Immobilien :: Επικοινωνία :: Links :: Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα :: Ενοικιάση Αυτοκινήτων Χαλκιδική :: Ενοικίαση Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη :: Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα :: Ενοικίαση Αυτοκινήτων Ρόδος :: Eνοικιάσεις αυτοκινήτων Κέρκυρα :: Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Κρήτη :: Διάφορα :: Δωδεκάνισσα ::


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης